سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

معدنی‌پور استعفا کرد

معدنی‌پور استعفا کرد رئیس شورای شهر تهران گفت: بر اساس مصوبه اعضای شورای شهر منزل مرحوم شیبانی، موزه مفاخر شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران در پایان یکصد و سی و هفتمین شورای شهر تهران اظهار کرد: امروز نخستین جلسه شورای شهر تهران در سال 1402 بود که همراه با تذکرات اعضای شورای شهر تهران آغاز شد و در ادامه نیز حجت‌الاسلام آقامیری نطق پیش از دستوری را در ارتباط با موضوع حجاب قرائت کرد.

 

وی تصریح کرد: در ادامه جلسه امروز شورای شهر تهران امین توکلی‌زاده معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران گزارشی را از اقدامات انجام شده از این معاونت طی ماه‌های رجب،‌ شعبان، رمضان و عید نوروز ارائه کرد که گزارش قابل قبولی بود به طوری که در سطح شهر تهران در ایام اشاره شده برنامه‌های متنوعی در مناطق شهر تهران اجرا شده است.

 

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: در جلسه امروز همچنین طرح الزام شهرداری تهران به تملک خانه دکتر شیبانی عضو اسبق شورای شهر تهران در دستور کار اعضای شورا قرار گرفت که البته یک فوریت این طرح در جلسات سال قبل به تصویب رسیده بود که در ادامه این طرح به تصویب اعضای شورای شهر تهران رسید و شهرداری ملزم به تملک خانه دکتر شیبانی شد. ضمن اینکه در این مصوبه تاکید شده است که شهرداری تهران یا خانه اشاره شده را خریداری یا همکاری لازم را با وزارت ارشاد در ارتباط با منزل دکتر شیبانی داشته باشد ضمن اینکه این منزل نخستین خانه شورای انقلاب فرهنگی است و قرار شد موزه دکتر شیبانی حفظ و نگهداری شود.

 

چمران ادامه داد: در ادامه جلسه تقویم کاری شورای شهر تهران در نیمه اول سال جاری در دستور کار قرار گرفت که بر اساس آن قرار شد هر هفته دو جلسه شورای شهر تهران در صحن برگزار شود.

 

وی گفت: در ادامه جلسه امروز با توجه به پیشنهادی که از سوی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران مبنی بر استعفای نرگس معدنی‌پور از ریاست ستاد مشارکت محله‌ای شهر تهران مطرح شده بود که در نهایت این استعفا مورد پذیرش اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت. همچنین به پیشنهاد کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران‌ نادعلی به عنوان عضو این ستاد جایگزین نرگس معدنی‌پور شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار